Buitenlandse clubreis met tennisstage !!

In de 1ste week van de Paasvakantie 2020, meer bepaald van zondag 05/4/2020 tot en met zondag 12/4/2020 trekken we erop uit voor de 5e editie van onze Buitenlandse Tennis Stage De Berken naar een absoluut zonzekere toplocatie, Hotel Ali Bey in het Turkse Manavgat, nabij Antalya. Dit tennis hotel 'pur sang', waar we ondertussen goed bekend en vertrouwd mee zijn, verwelkomt ons al de voorbije 4 jaar met de perfecte all inclusive formule. Het uitzonderlijke gegeven is dat er een prachtige tennisaccomodatie met 62 gravelbanen aanwezig is, uniek, dat moet je gezien hebben. Altijd wat te beleven, in 2016 onze 'primeur' editie, in 2017 de 'live' Davis Cup ontmoeting Turkije - Zweden, een internationaal verteranen toernooi, tennis scholen uit andere landen, in 2018 een 'intieme' editie, in 2019 ‘rood-wit’ editie, en ... wat brengt 2020? Dat gaat knallen met de ’Jubileum editie’.  We kijken er al naar uit!

Deze Paasweek is de ideale overgang van indoor tennis naar outdoor tennis op gravel, vooral voor de tennissers in voorbereiding van interclub en van het buitenseizoen in België.

Schrijf vlug in want de plaatsen zijn beperkt !!

Klik HIER voor het Youtube filmpje dat een herbeleving of impressie geeft van de Turkije reis 2018.

Klik HIER voor het Youtube filmpje dat een herbeleving of impressie geeft van de Turkije reis 2019.

Klik HIER om je in te schrijven voor Editie 2020.